Ratkaisa logo

Ratkaisukeskeinen terapia eroaa perinteisistä terapiamuodoista siinä, että sen työote suuntaa vahvasti tulevaisuuteen. Sen sijaan, että keskityttäisiin ongelmiin ja niiden syihin, terapeutti saa asiakkaan ajattelemaan toiveita ja saavutuksia. Terapiassa keskitytään esteiden sijasta päämääriin ja heikkouksien sijasta vahvuuksiin. Tapaamisissa pyritään yhdessä asiakkaan kanssa löytämään avaimet oloa helpottavaan ajatteluun ja toimintaan. 

kukat Ratkaisukeskeinen terapia sopii sinulle, jos haluat lisätä hyvinvointiasi ja voimavarojasi, tarvitset jäsentelyä ajatuksiisi, tunteisiisi, arkeesi, tukea vanhemmuuteen, apua parisuhteen tai muiden ihmissuhdeasioiden käsittelyyn, haluat keskustella päihteidenkäytöstä tai ongelmallisesta rahapelaamisesta, kaipaat keskustelukumppania, jonka kanssa voit pohtia elämäsi valintoja. Terapiassa voit käsitellä niin suuria kuin pieniäkin kysymyksiä. Jo yhdestäkin tapaamisesta voi olla sinulle hyötyä. 

Terapiassa keskitymme sinun voimavarojesi löytämiseen ja niiden vahvistamiseen. Työskentelyn lähtökohtana on aina sinun itsesi määrittelemä tavoite ja terapeutin tehtävänä on yhdessä kanssasi etsiä tilanteeseen sopivia vaihtoehtoja. 

Terapian hinnat: